over mezelf


Ik ben Nicky de Waal, GZ-psycholoog/kinderpsycholoog, en eigenaar van JIJ & IK. Vol passie voor mijn vak doe ik mijn werk met veel plezier, enthousiasme en gedrevenheid. Ik geniet van het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Ik vind het mooi om een stukje te mogen meelopen en samen te kijken hoe kinderen en ouders weer vol vertrouwen zelf verder kunnen met elkaar. Vol vertrouwen in  jezelf en in je eigen kracht en kwaliteiten! 

JIJ & IK is een vrijgevestigde praktijk voor kindertherapie en training, waar kinderen en jongeren tussen de acht en twintig jaar en hun ouders van harte welkom zijn. Jullie kunnen bij de praktijk terecht met vragen en zorgen over bijvoorbeeld boos zijn, niet goed kunnen slapen, gepest worden, bang zijn, vaak last hebben van buikpijn of hoofdpijn, iemand of iets verloren hebben, verdrietig of somber zijn of onzekerheid en weinig zelfvertrouwen hebben. Of als je als ouder vragen hebt over bijvoorbeeld de opvoeding of je eigen rol als ouder.


JIJ & IK
biedt individuele therapie aan kinderen en jongeren waarin op verschillende manieren gewerkt met verschillende middelen, zoals praten, spelen, tekenen, knutselen en praktische oefeningen. Er wordt gebruik gemaakt van cognitieve gedragstherapie, mindfulness en oplossings-, gericht- en competentiegericht werken. In de gesprekken met ouders wordt vooral gepraat en praktische handvaten gegeven waar je als ouder thuis mee aan de slag kunt.

 

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt en wil je meer weten over JIJ & IK, kijk dan op www.jij-ik.nl !