over mezelf

foto yvonMijn naam is Yvon Schuler. Ik werk als kinder- en jongerencoach en als kindertherapeut, pedagoog/onderwijskundige. Mijn werk in het onderwijs (als leerkracht) en bij de schoolbegeleidingsdienst Arnhem (als begeleider) hebben mij veel ervaring in het werk met kinderen en ouders gegeven. In augustus 2013 kon ik mijn opleiding voor Integratief kindercoach en -therapeut in Amsterdam met succes afsluiten. Sindsdien werk ik individueel met kinderen/jongeren (van 4-18 jaar), begeleid ik kleine groepen en ondersteun ouders en leerkrachten in het opvoeden/ begeleiden van en werken met kinderen.

Kent u dat gevoel: “Een kind zit niet lekker in zijn/haar vel. Het gedrag en de leerresultaten van het kind worden hierdoor beïnvloed. Als ouder of leerkracht komt u er niet goed achter wat er is. Dan kan Integratieve kindercoaching of – therapie een krachtig middel zijn.”

De werking van de natuur bij het oplossen van zorgvragen en het inzetten van natuur bij werkvormen vind ik stimulerend. In de praktijk ervaren kinderen en ouders het doen van opdrachten in de natuur als een waardevol. In de natuur werken met kinderen biedt extra begeleidingsmogelijkheden en geef kinderen een andere vrijheid om zich te uiten. Ik heb voor het werken in de natuur de opleiding voor Tuintherapeut in Driebergen gevolgd.

Locatie jongencoaching
Wagnerlaan 67
6815 AD Arnhem
026- 3512733

Locatie kindercoaching, kindertherapie
Landerij de Park
De Park 12
6661 NW Elst
0651231903

Ik verwijs u graag naar mijn website voor meer informatie en hoop snel iets voor u en uw kind te kunnen betekenen.

Vriendelijke groet,
Yvon Schuler